Össz pontszám: 38
Enteriőr
Kiszolgálás
Alapanyagok minősége
Ételek
Ár/érték arány
Imázs Club & Restaurant
Ha igazán jó ázsiai ízekre vágysz - megfizethető áron.

A Hajós utcán található Imázs étterem kellemes atmoszférával és hangulatos terasszal büszkélkedhet. Mivel már sok más ázsiai éttermet próbáltunk a városban, nagyon kíváncsiak voltunk, mit tartogat számunkra az Imázs.

A kiszolgálás egy csöppet talán lassabb a megszokottnál, de nem zavaró mértékben. A felszolgálók készségesek, örömmel segítenek ha ételajánlatról van szó. Erre a legtöbb esetben szükség is van, hiszen az étlap bővelkedik jobbnál-jobb fogásokban, a választás nem egyszerű.

Az alábbiakat kóstoltuk:

Chili Beef - wokban sült bélszín kockák karfiollal, zöldhagymával, gombával, paprikával, thai rizzsel  


 
Teriyaki bento - miso leves, csirke teriyaki, lazac maki, zöldséges tavaszi tekercs, japán saláta, gyömbér, wasabi, szójaszósz

Nagyon jól elkészített, finom fogások, és az áruk is remek. A maki külön pirospontot érdemel, van olyan jó, mint a (jóval drágább) konkurenciájé.

Fantasztikus ebéd volt. Mellesleg megjegyzem, azóta is gyakran szállíttatok velük házhoz, ha autentikus ázsiai ízekre vágyom. Noha az éttermi élmény az igazi, a finom ízeket házhoz is hozzák. (Érdemes telefonon rendelni, mert az interneten elküldött rendelések valahogyan elvesznek az éterben.)