Össz pontszám: 39
Enteriőr
Kiszolgálás
Alapanyagok minősége
Ételek
Ár/érték arány
Solier Cafe
A kedvenc gödöllői éttermünk.

A Solier Cafeban tett látogatásunk mély nyomot hagyott bennünk. Na nem az enteriőr miatt, az leginkább egy erős közepes, bár este némivel hangulatosabb a fények miatt.

Vacsorára mentünk, az első pillanattól fogva, ahogy beléptünk az ajtón, kedves, mosolygós felszolgálók fogadtak, a pincérünk rendkívül figyelmes és kommunikatív volt, az ételek és alapanyagok beható ismeretéről tett tanúbizonyságot. Megtudtuk, hogy helyi, minőségi alapanyagokkal dolgozik az étterem - később a fogásokat kóstolva ez be is bizonyosodott. 

Tökéletesre készült rosé kacsamellet kóstoltunk, kétféle variációban. Az egyik kacsamell mellé aszalt szilvás ragut és mandulakrokettet tálaltak, a másik kacsamellet pedig káposztás burgonyatekerccsel, lilakáposzta habbal és tejfölös jus-vel tették felejthetetlenné. A köretek remek összhangban voltak a kacsamellel. 

Az adagok bőségesek, esetünkben nem maradt hely a desszert számára. Viszont annyira remek süteményeik, édességeik vannak, hogy kár lett volna kihagyni. Szerencsére elvitelre kérhettünk mindenféle finomságot a földszinten található, az étteremhez tartozó cukrászdából. 

Nyugodt szívvel merem ajánlani a Solier Cafet mindenkinek, aki szeretne egy jót enni, és figyelmes kiszolgálásra vágyik.