Össz pontszám: 33
Enteriőr
Kiszolgálás
Alapanyagok minősége
Ételek
Ár/érték arány
Walter Vendéglő
Finom vidéki ízek.

Egy meleg nyári napon felkerekedtünk, hogy megkóstoljuk a perbáli Walter Vendéglő fogásait. 

A vendéglő és a hozzá tartozó kerthelyiség-terasz is nagyon hangulatos, ideális helyszíne lehet a családi étkezéseknek, de akár rendezvényeknek is.

A szervizre sem lehet panasz, mindenki készséges, figyelmes. 

Kétféle levessel kezdtünk.

A pikáns vadragu leves burgonyagombóccal egy finom, tartalmas leves, lehetett volna kicsit kevésbé savas, és sokkal krémesebb, de ettől függetlenül is élvezhető fogást kaptunk.

A sváb burgonyaleves pirított kolbásszal és szarvasgomba olajjal egy újabb kellemes leves, de jóval több sót elbírt volna.

Főfogásként rántott csirkecombot kóstoltam petrezselymes burgonyával, szívsalátával, tejfölös uborkahabbal. Szögezzük le, hogy a tányér koncepcióját és ízeit jónak találom, a tejfölös uborkahab valami fantasztikus, de... és itt jön a de, a csirkecombot feltekerve rántották ki, sajnos nem töltött elég időt az olajban, következésképp finoman szólva alulkészült, bár inkább azt mondanám, nyers volt. Így gyakorlatilag hozzá sem nyúltam a combhoz, egyedül a köret fogyott el. Nagy kár érte, mert ízeiben nagyon jó kis tányér lett volna.

Kóstoltuk még:

Rózsaszín kacsamell filé alma curry-vel, narancsos cikóriával, édesburgonya nudlival